Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Salut Belfeld
Schoolstraat 13
5951 CJ BELFELD

Salut Belfeld - Reuver úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Inspiratie

Piedemonte Pinchos & Tapas

Piedemonte Chardonnay

Heerlijk Pinchos & Tapas.

Elk voorjaar vindt het 'Semana del Pincho' plaats. Hier worden dan de nieuwste pinchos en tapas aan het publiek gepresenteerd. Een aantal recepten van deze pinchos staan in onze Piedemonte flyer.

Combineer de pinchos en tapas met de lekkere wijnen van Piedemonte en je kunt heerlijk nazomers genieten. Om het nog eens extra aantrekkelijk te maken zijn de wijnen van Bodegas Piedemonte de rest van september en de hele maand oktober met 10% korting in onze slijterijen te koop!

Bekijk voor de recepten de bijgevoegde flyer en laat u inspireren! 

Flyer Piedemonte

Gemarineerde zalm in Schotse whisky

Afbeelding zalmgerecht met whisky.jpg Whiskytip: Glen Talloch Whisky Ingrediënten 4 personen 400 g zalmfilets zonder vel en dik gesneden 6 eetlepels Glen Talloch whisky 2 eetlepels citroensap 1/2 eetlepel poedersuiker 1 bosje anijs 6 ... lees verder

Spaghetti Bolognese

Spaghetti TopSlijter.png Een heerlijk makkelijk en snel recept. Perfect na een lange werkdag waarna je met een bordje comfortfood aan tafel of op de bank ploft. Trek een mooie fles wijn open en laat je avond beginnen. ... lees verder

Zalm met preistamppot

1_en_9.-wilde-zalm-met-preistamppot-klein.jpg We kennen de standaard stamppotten zoals boerenkool of hutspot, maar wist je dat preistamppot ook erg lekker is? Heerlijk in combinatie met zalm en wat mosterd. En natuurlijk met een mooie ... lees verder

Eendenborst met Portsaus

week 51-52-53.jpg Deze heerlijke combinatie is een topper voor de feestdagen. Ingrediënten 2 eendenborstfilets 1 el olijfolie Portsaus 400 ml gevogeltefond 75 ml Cálem LBV port 1 sinaasappel, rasp en sap ervan 2 ... lees verder

Veenbessen en peer crumble met Jägermeister

dilyara-garifullina-D5NFJDb9j8s-unsplash (1).jpg Een warm dessert Is heerlijk nu het wat kouder wordt. Wat nog meer bekend staat als hartverwarmend is Jägermeister. In dit recept combineren we deze twee en komen de winterse sferen u tegemoet.   ... lees verder