Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Salut Belfeld
Schoolstraat 13
5951 CJ BELFELD

Salut Belfeld - Reuver úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Inspiratie

Piedemonte Pinchos & Tapas

Piedemonte Chardonnay

Heerlijk Pinchos & Tapas.

Elk voorjaar vindt het 'Semana del Pincho' plaats. Hier worden dan de nieuwste pinchos en tapas aan het publiek gepresenteerd. Een aantal recepten van deze pinchos staan in onze Piedemonte flyer.

Combineer de pinchos en tapas met de lekkere wijnen van Piedemonte en je kunt heerlijk nazomers genieten. Om het nog eens extra aantrekkelijk te maken zijn de wijnen van Bodegas Piedemonte de rest van september en de hele maand oktober met 10% korting in onze slijterijen te koop!

Bekijk voor de recepten de bijgevoegde flyer en laat u inspireren! 

Flyer Piedemonte

Rundvlees in kasteelbier

rundvlees-kasteelbier.jpg (bereidingstijd ca 120 min). Ingrediënten voor 4 personen 600 gr. magere runderlappen 250 gr. sjalotjes 150 gr. wortel 2 tenen knoflook 2 theelepels chilipoeder 2 eetlepels tomatenpuree 150 gr. ... lees verder

Amarula Drumsticks

kip met amarula.jpg Als je denkt dat je alleen hele lekkere desserts kunt maken met Amarula, heb je het mis. Je kunt er namelijk ook prima hoofdgerechten mee maken. Wat dacht je van Amarula-drumsticks? Heerlijk met ... lees verder

Culinaire kersttips: Amuse

Food.jpg Dun gesneden coquille met bataat chips, wortel crème en kastanje champignon voor 4 personen: Ingredienten: 4 coquilles (het vlees zonder oranje koraal); 1 bataat (zoete aardappel); 1 bos radijs; 1... lees verder

Hertenbiefstuk met paddenstoelen

hertenbiefstuk-klein.jpg Ingrediënten (4 personen) 4 (herten)biefstukken op kamertemperatuur 400 gr paddenstoelen 1 sjalot scheut balsamicoazijn 600 gr aardappels scheutje melk 200 gr snijbonen in stukjes 30 gr ... lees verder

Aardbeien-meloensalade met kaas, pijnboompitten en frambozendressing

Aardbeien-meloen-salade.png Ingrediënten: 250 gram aardbeien 1 kleine meloen 1 kleine krop krulsla 150 gram (dikke plak) Hollandse gatenkaas 2 eetlepels geroosterde pijnboompitten voor de dressing: 2 eetlepels ... lees verder