Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Salut Belfeld
Schoolstraat 13
5951 CJ BELFELD

Salut Belfeld - Reuver úw topSlijter 100% vakmanschap

Webshop

U bent hier:
Salut
Wijn
Exclusief topSlijter
Aanbieding

Villa Trasqua Chianti Classico

(0,0 / 5)
Villa Trasqua Chianti Classico
Het Villa Trasqua Estate kan worden gevonden in het hart van Toscane, middenin het productiegebied van de Chianti Classico met zijn beroemde symbool van de zwarte haan. Op een steenworp afstand ligt het majestueuze kasteel van Monteriggioni. Het landgoed met 56 hectare aan wijngaarden is hier te vinden op de Trasqua vlakte, waar Sangiovese en andere traditionele druivensoorten voortdurend gezegend worden door de zon en gestreeld worden door de wind.

Deze Chianti Classico bevat druiven die met hand worden geoogst op traditionele wijze. Hierbij worden innovatieve methodes omgezet in full-bodied wijnen met de hulp van de ervaren wijnmaker Franco Bernabei. Het rijpingsproces bedraagt een periode van 18 maanden op grote vaten van Sloveens eiken en minstens 3 maanden op fles.
€ 14,95
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Italië
Regio
Toscane
Druivensoort
Sangiovese, Colorino en Malvasia Nera
Inhoud
75 CL
Alcoholpercentage
14% vol
Soort wijn
Rood
Smaaktype Wijn
Robuust & Intens
Smaak
Een intense robijnrode wijn met een licht granaatrode tint. In de neus fruitig en delicaat. Een soepele, stevige wijn met voldoende structuur en een lange afdronk.
Wijn-spijs
Past erg goed bij typisch Toscaanse voorgerechten van kaas en gedroogd vlees (schapenkaas, ham en salami), of hoofdgerechten met tomaat- of ragoutsauzen.
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review