Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Salut Belfeld
Schoolstraat 13
5951 CJ BELFELD

Salut Belfeld - Reuver úw topSlijter 100% vakmanschap

Webshop

U bent hier:
Salut
Whisky
Exclusief topSlijter
Aanbieding

Benriach 30Y Authenticus Peated

(0,0 / 5)
Benriach 30Y Authenticus Peated
De BenRiach distilleerderij werd opgericht in 1898 en is na een paar jaar in “andere handen” te zijn geweest sinds 2004 weer onafhankelijk. De BenRiach Distilleerderij ligt in het hart van The Speyside. In de ‘’warehouses’’ van BenRiach ligt een indrukwekkende voorraad rijpende whiskyvaten die ver teruggaan tot 1966. Vandaag de dag produceert BenRiach als onafhankelijke distilleerderij volop speciale Speyside Single Malt Whisky’s en wordt de distilleerderij geroemd om haar vaten management. Daarnaast is het een van de weinige distilleerderijen die nog steeds single cask whisky’s verkoopt. De BenRiach Distillery Company, eigenaar van de BenRiach, GlenDronach en de Glenglassaugh distilleerderij, heeft bij de presentatie van de “Icons of Whisky Scotland 2015″ de prestigieuze titel “Whisky Distiller of the Year” mogen ontvangen. Deze titel kan als hoogste onderscheiding in de whisky wereld worden aangemerkt.
BenRiach heeft hun aangenaam veenachtige Authenticus-serie uitgebreid met een 30-jarige uitdrukking (in navolging van de 21-jarige en 25-jarige ). Een rijke, rokerige, goed uitgebalanceerde dram van de fantastische distilleerderij.
€ 899,00
Fles
Huidige voorraad: 0
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Schotland
Inhoud
70 CL
Alcoholpercentage
46% vol
Soort whisky
Single Malt
Geur
Volwassen eik verbonden door aardse vanille en rokerige turf. Een vleugje gehakte taart en zandkoekjes.
Smaak
Krachtig veenachtig, hoewel het de smaak niet overheerst. Er verschijnen mintchocolade, sigarenkistjes en een briefje dat lijkt op rancio.
Afdronk
Langdurige rokerigheid.
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review