Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Salut Belfeld
Schoolstraat 13
5951 CJ BELFELD

Salut Belfeld - Reuver úw topSlijter 100% vakmanschap

Webshop

U bent hier:
Salut
Whisky
Exclusief topSlijter
Aanbieding

Powers Gold Label Single Malt Whiskey

(0,0 / 5)
Powers Gold Label Single Malt Whiskey
Voor de vorming van de Irish Distillers was de John Power distilleerderij de grote concurrent van Jameson. Het enige product van John Power, de Gold label, is de meest verkochte whiskey in heel Ierland. Gold Label heeft onmiskenbaar meer aroma dan de overige Irish whiskey's, maar zijn eigen kenmerkende pot-still bestanddeel wordt onderbouwd door een moutige body. Het is een goed uitgebalanceerde Ierse whiskey en John Power werd onlangs in de Malt Advocate bij de 10 beste Irish whiskey's gekozen.
In sommige markten is de whiskey te koop als Power's Irish, maar hij wordt soms onder een andere minder formele naam besteld. Die naam vindt zijn oorsprong in het feit dat Power begon met miniatuurflesjes Ierse whiskey. Deze miniatuurflesjes moesten drie "swallows" (slokken) van de drank bevatten. Uiteindelijk werd de verwijzing daarnaar zodanig gemeengoed dat op het etiket op de hals van de flesjes en ook op de grote flessen, drie "swallows" (zwaluwen) werden afgebeeld. De vroegere distilleerderij van John Power is volledig gerestaureerd en is door het National College of Art nu als museum in gebruik genomen.
€ 22,95
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Ierland
Inhoud
70 CL
Alcoholpercentage
43.2% vol
Soort whisky
Single Malt
Smaaktype Whisky
Mild & Zacht
Kleur
Amber
Geur
Krachtig, kruidige aroma's van kaneel, kruidnagel en witte peper combineren mooi met fruitigheid van appels en peer en een accent van rokerig eikenhout.
Smaak
Tonen van gerstemout worden aangevuld door vanille, boomgaardfruit, honing en kruidige tonen van kaneel, nootmuskaat en groene pepers.
Afdronk
De afdronk is iets zoet met lekkere kruidige tonen en zacht eiekenhout.
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review