Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Salut Belfeld
Schoolstraat 13
5951 CJ BELFELD

Salut Belfeld - Reuver úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Optimaal genieten van die mooie zomerse avonden!

Optimaal genieten van die mooie zomerse avonden!

Dat optimaal genieten kan overal, maar u moet er wel wat aan doen natuurlijk.

“Het leven is een feestje maar u moet zelf de slingers ophangen”.

Een mooie, oude tegelspreuk die nog altijd geldt. Maar waar wij u maar al te graag bij willen helpen. We hebben daarom 3 tips voor u zodat dat ‘optimaal genieten van die zomerse avonden’ zo geregeld is!

Tip 1: Koelkast gevuld met lekkers!
Avondeten is altijd een dingetje maar tijdens de zomeravonden hoeft het niet zo moeilijk te zijn. Zorg voor een goed gevulde koelkast en maak een frisse salade of steek de BBQ aan! Waar u ook voor kiest, daar past sowieso wel een lekker glas wijn bij.

Le Prince Zebra - zomerse avonden - uw topSlijter  (1)

Denk bijvoorbeeld aan de Le Prince Zebra Colombard Tendre. Een mooie soepele en expressieve witte wijn. Heerlijk vol, zacht en levendig met een subtiel zoetje.

 Of drinkt u liever een Rose? Ook deze heeft Le Prinze Zebra in haar serie wijnen. Le Prince Zebra Pinot-Grenache Rosé, een prachtige lichtroze rosé, die heerlijk geurt naar rode bessenjam. De smaak is sappig en fris met tonen van rood fruit en aalbessen.

Klik hier voor de hele serie Le Prince zebra wijnen!

Tip 2:  Aperitiefje voor het avondeten
Proost alvast op die mooie zomeravond die komen gaat met de… Silver Ocean Cherry  + Santa Maria al Monte Amaretto. Deze nieuw samengestelde Cocktail is een ‘must try' en simpel om te maken!

Santa Maria Al Monte Amaretto - Silver Ocean Seltzer - úw topSlijter.png kleine

First Santa Maria al Monte Amaretto, then Silver Ocean Cherry! Klik hier voor ‘the making off’!

Tip 3: Maak het aantrekkelijk!
Er kunnen hele mooie en zwoele zomeravonden zijn maar het kan ook ineens hard afkoelen waardoor het minder aantrekkelijk is om buiten te zitten. Maak het dan toch aantrekkelijk.

Weduwe Joustra Beerenburg  - uw topSlijter (2)

Een heater, kachel of een trui is een oplossing. Maar een goede borrel kan ook een warme gloed geven. Probeer eens een Weduwe Joustra Beerenburg! Met zijn zachte geur van kruiden, zacht en ongezoet smaak maar met een vol en lange afdronk maakt het voor velen de favoriete kruidenbitter! 

 Enjoy life ❤️