Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Salut Belfeld
Schoolstraat 13
5951 CJ BELFELD

Salut Belfeld - Reuver úw topSlijter 100% vakmanschap

Webshop

U bent hier:
Salut
Wijn
Exclusief topSlijter
Aanbieding

Freixenet Mia Sangria Red Frizzante

(0,0 / 5)
Freixenet Mia Sangria Red Frizzante
Freixenet Mia Sangria Red Frizzante wordt gemaakt van rode wijn met vers fruit.
Deze variant van Sangria wordt gemaakt volgens de klassieke Spaanse Sangria receptuur met rode wijn en vers fruit. Een lekkere balans tussen de karakteristieke smaak van rode wijn en fruittonen van kers en aardbeien. Zoet, verfrissend en fruitig. Met de Mia Sangria van Freixenet heb je een heerlijk Spaanse sangria, die is gecreëerd door de Spaanse wijnmaakster Gloria Colell: “zelf serveer ik mijn vrienden vaak sangria en ik vond dat de consument ook een goede Spaanse sangria verdient, zoals wij die drinken in Barcelona. Ik heb mijn kennis van wijn gecombineerd met de methodes waarop mijn familie zelf sangria maakte. Mia Sangria van Freixenet vertegenwoordigt voor mij de smaak van Barcelona, de smaak van mijn thuis.”

De smaak neemt je mee naar de bruisende Catalaanse stad en ook het design van de flessen is gemaakt met de stad Barcelona in het achterhoofd. Op de fles vind je namelijk een prachtig kleurige mozaïekprint dat verweven is in het logo en ook op de hals van de fles prijkt dit mozaïek. Deze print is geïnspireerd door de beroemde kunstwerken van de Spaanse kunstenaar Gaudi en knalt echt van de fles af door het witte design
€ 7,95
Fles
Huidige voorraad: 3
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Spanje
Inhoud
75 CL
Alcoholpercentage
9% vol
Soort wijn
Rood
Smaaktype Wijn
Licht & Zoet
Kleur
Rood
Serveertip
CLASSIC ROYAL
De Classic Royal heeft een rijke, volle smaak. Je proeft dat dit kwaliteitswijn is en geen ‘slobberwijntje’. De smaak blijft lang rondgaan in je mond en geeft je echt het gevoel van een mooie rode wijn. Hij heeft een beetje een zoetje die perfect bij de warme maanden van het jaar passen.

Serveertip: Zet de fles Mia Sangria een paar uur voor serveren in de koeling. Vries wat aardbeien in. Vul het glas met de bevroren aardbeien, ijsklontjes en verse munt. Of vul het glas met ijs en voeg wat perzikschijfjes en verse frambozen toe. Of vul het glas met aardbeien met sinaasappelpartjes.
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review