Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Salut Belfeld
Schoolstraat 13
5951 CJ BELFELD

Salut Belfeld - Reuver úw topSlijter 100% vakmanschap

Webshop

U bent hier:
Salut
Wijn
Exclusief topSlijter
Aanbieding

Freixenet Mia Sangria White Frizzante

(0,0 / 5)
Freixenet Mia Sangria White Frizzante
Deze variant van Sangria wordt gemaakt op basis van licht mousserende witte wijn en vers fruit. De balans tussen de smaakvolle, licht mousserende wijn en tonen van sinaasappel, citroen en druif geven een verrassende, fruitige en verfrissende ervaring.
Met de Mia Sangria van Freixenet heb je een heerlijk Spaanse sangria, die is gecreëerd door de Spaanse wijnmaakster Gloria Colell: “zelf serveer ik mijn vrienden vaak sangria en ik vond dat de consument ook een goede Spaanse sangria verdient, zoals wij die drinken in Barcelona. Ik heb mijn kennis van wijn gecombineerd met de methodes waarop mijn familie zelf sangria maakte. Mia Sangria van Freixenet vertegenwoordigt voor mij de smaak van Barcelona, de smaak van mijn thuis.”

De smaak neemt je mee naar de bruisende Catalaanse stad en ook het design van de flessen is gemaakt met de stad Barcelona in het achterhoofd. Op de fles vind je namelijk een prachtig kleurige mozaïekprint dat verweven is in het logo en ook op de hals van de fles prijkt dit mozaïek. Deze print is geïnspireerd door de beroemde kunstwerken van de Spaanse kunstenaar Gaudi en knalt echt van de fles af door het witte design.
€ 7,49
Fles
Huidige voorraad: 0
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Spanje
Inhoud
75 CL
Alcoholpercentage
8% vol
Soort wijn
Wit
Smaaktype Wijn
Fruitig & Zacht
Kleur
wit
Serveertip
DE WHITE FRIZZANTE
De White Frizzante bevat een licht bubbeltje en het mondgevoel is erg prettig. De smaak is fris en citrus-achtig. Gekoeld vind ik deze het lekkerste wegdrinken. Als ik een voorkeur moet geven kies ik voor deze, omdat ik meer een witte wijn-drinker ben dan rode wijn. Het ligt iets dichter bij mijn smaak.

Serveertip: Zet de fles Mia Sangria een paar uur voor serveren in de koeling. Vries wat schijfjes citroen in. Vul bij serveren daarmee het glas. Voeg dan wat schijfjes kiwi en mango toe. Of vul het glas met ijsklontjes, bosbessen, aardbeien en frambozen.
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review