Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Salut Belfeld
Schoolstraat 13
5951 CJ BELFELD

Salut Belfeld - Reuver úw topSlijter 100% vakmanschap

Webshop

U bent hier:
Salut
Wijn
Exclusief topSlijter
Aanbieding

Bottega Gold

(0,0 / 5)
Bottega Gold
Distilleria Bottega is al in 1977 opgericht door Aldo Bottega. Nabij Conegliano de hoofdstad van de prosecco tussen de Dolomieten en Venetie liggen de wijngaarden van Bottega te midden van de Baldobbiadene heuvels, dit gebied ligt dicht bij de Venetiaanse Pre-alps. Niet alleen telen zij inheemse druiven soorten maar ook de Moscato druif bijvoorbeeld. Door de gunstige ligging en de bodemstructuur groeit er een uitstekende kwaliteit druif, die na een streng selectie proces zorgt voor een uitzonderlijk product.
Bottega Gold is een heerlijke mousserende wijn die is verkregen door de vinificatie van de witte Glera druiven die geteeld worden op de Baldobbiadene heuvels, dit gebied ligt dicht bij de Venetiaanse Pre-alps en is gekenmerkt voor het perfecte klimaat voor deze inheemse druiven soort. Dit gebied heeft een lange wijntraditie.

De druiven zijn met de hand geplukt en zachtjes geperst in de wijnmakerij. Het vrijgekomen sap wordt gerijpt in roestvrijstalen containers bij lage temperatuur om de verheid te behouden. Dit proces duurt ongeveer 40 dagen bij een constante temeratuur van 14-15 ° C.

De mooie gouden fles beschermt het eind product tegen de invloeden van licht, met behoud van het aroma en versheid waardoor de wijn een langer levensduur heeft.

Bottega Gold is een bleke strogeel kleurende mousserende wijn met een fruitig bouquet met geuren van gouden appel, williams peer, acacia bloemen en lelie's uit de vallei. Hij heeft een heerlijke harmonieuze smaak die elegant, fris en iets droog is.
€ 21,99
Fles
Huidige voorraad: 3
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Italië
Inhoud
75 CL
Alcoholpercentage
11% vol
Soort wijn
Mousserend
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review