Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Salut Belfeld
Schoolstraat 13
5951 CJ BELFELD

Salut Belfeld - Reuver úw topSlijter 100% vakmanschap

Webshop

U bent hier:
Salut
Wijn
Exclusief topSlijter
Aanbieding

Chateau Belingard Bergerac Moelleux

(0,0 / 5)
Chateau Belingard Bergerac Moelleux
Deze Côtes de Bergerac heeft een strogele kleur, met een mooie brillance, in de neus heeft de wijn vooral wit fruit en honing. De wijn is zoet, maar balanceert mooi dankzij de fijne zuurtjes.

De familie De Bosredon woont al sinds het begin van de 19e eeuw op Château Bélingard in het hart van de Dordogne vallei in het gebied van de Bergerac en Monbazillac wijnen.

Joseph-Rose Sainte claire Clauzel, één van de voorouders van Laurent De Bosredon, de huidige eigenaar van Château Bélingard, heeft het allereerste perceel van de huidige wijngaarden gekregen van zijn vrouw, Manon Maloriac-Lagrange. Zij gaven het weer door aan hun zoon. En zo ging het steeds: het landgoed werd van vader op zoon of dochter doorgegeven. Aan het eind van de 19e eeuw behoorden de wijngaarden van de Bosredon familie tot de beste uit de streek. In 1908 trouwde Blanche Brus de La Brinie, één van de afstammelingen met Paul, Comte de Bosredon, die de exploitatie overnam. Daarna volgde Pierre, zijn zoon en uiteindelijk Laurent, zijn kleinzoon en de huidige eigenaar. Intussen zijn de wijngaarden flink uitgebreid.
€ 7,95
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Frankrijk
Inhoud
75 CL
Alcoholpercentage
12% vol
Soort wijn
Dessert
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review