Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Salut Belfeld
Schoolstraat 13
5951 CJ BELFELD

Salut Belfeld - Reuver úw topSlijter 100% vakmanschap

Webshop

U bent hier:
Salut
Whisky
Exclusief topSlijter
Aanbieding

The Macallan Reflexion

(0,0 / 5)
The Macallan Reflexion
Reflexion maakt deel uit van de nieuwe 1824 Masters Series. Deze serie is de zeer luxueuze opvolger van de 1824 Series. Reflexion is zoals inmiddels gebruikelijk bij Macallan een NAS whisky, maar uit de kleur valt af te leiden dat deze whisky aardig op leeftijd is. De whisky rijpte volledig op sherryvaten, waarvan een belangrijk deel uit hogsheads bestond. Door het kleinere formaat van deze vaten ontstaat er een intensiever houtcontact, hetgeen zich vertaalt in de smaak, vol en krachtig. Reflexion is verpakt in een prachtige hoekige fles, waarvan de facetten de diepe kleur van de whisky goed doen uitkomen. Er zijn slechts 12 flessen naar Nederland gekomen. Wij hebben er gelukkig een groot aantal van gekregen.
€ 1.059,00
Fles
Huidige voorraad: 0
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Schotland
Regio
Hooglanden
Inhoud
70 CL
Alcoholpercentage
43% vol
Soort whisky
Single Malt
Smaaktype Whisky
Vol & Rijk
Kleur
Mahonie
Geur
Aroma’s van frisse sinaasappels en rijp citrusfruit, gevolgd door licht wasachtige tonen die overgaan in groene appels. Vervolgens zoete tonen van chocolade, fudge, karameltoffee en chocoladetruffels met een fijne toets van anijs. Als laatste tonen zich nog aroma’s van rijpe bananen en zacht eikenhout.
Smaak
Fris zoete tonen van gekonfijte citroenschilletjes en eikenhout worden snel gevolgd door weelderige zoetheid van krenten, rozijnen, gepofte appels en chocolade, met een accent van kaneel en gember op de achtergrond.
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review