Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Salut Belfeld
Schoolstraat 13
5951 CJ BELFELD

Salut Belfeld - Reuver úw topSlijter 100% vakmanschap

Webshop

U bent hier:
Salut
Bier
Exclusief topSlijter
Aanbieding

SCHNEIDER Weisse Aventinus Eisbock

(0,0 / 5)
SCHNEIDER Weisse Aventinus Eisbock
De ijsbok heeft een lange traditie en is volgens de legende tot stand gekomen door een gelukkig ongeluk. Op een noodlottige avond besloot een luie kerel de vaten niet van de tuin te halen. Tijdens de ijskoude winternacht bevroor het bier in de houten vaten en toen de meester de volgende ochtend kwam, moest de gezel het zogenaamd slechte bier drinken als straf. Tot ieders verbazing was het bier echter geenszins bedorven, maar eerder een heerlijke, geconcentreerde specialiteit. Het bier wint aan alcohol en smaak door het invriesproces. De ijsbok was geboren! Sindsdien is de methode van invriezen geperfectioneerd en zijn er geen luie kerels meer nodig om de Eisbock te brouwen.
De Eisbock vloeit in het glas in de sterke mahonie kleur, een licht getint schuim met fijne poriën bekroont het diep donkere bier. De levendige kooldioxide doet de schuimkraag dansen en brengt een heerlijk rijke geur van pittige kruidnagel, gedroogd rood fruit, romige banaan en romige karamel in de neus. De initiële smaak is vol en smaakt heerlijk naar klassieke tarwe: kruidnagel en banaan ontmoeten rijpe pruimen in de mond, een vleugje marsepein rondt de aroma's af.
De Aventinus Eisbock van Schneider Weisse is een aromatische bierspecialiteit die uitstekend geschikt is als aperitief of als fijne druppel voor bijzondere momenten.
€ 2,75
Fles
Huidige voorraad: 24
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Duitsland
Inhoud
33 CL
Alcoholpercentage
12% vol
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review