Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Salut Belfeld
Schoolstraat 13
5951 CJ BELFELD

Salut Belfeld - Reuver úw topSlijter 100% vakmanschap

Webshop

Exclusief topSlijter
Aanbieding

El Dorado Enmore 1993

(0,0 / 5)
El Dorado Enmore 1993
Deze unieke 100% Continuous Still rum werd in 1993 gedistilleerd op de beroemde houten Continuous Coffey Still. The Wooden Continuous Coffey is van oorsprong in 1832 gebouwd op de Enmore Sugar Estate en is de enige overgebleven Wooden Column Still in de wereld. Het rum marque dat op deze de houten Continuous Coffey is gemaakt wordt nog steeds aangeduid als “Enmore” of “EHP” naar de heer Edward Henry Porter, de oprichter van de Enmore Estate.
Deze zeldzame Single Marque Rum heeft meer dan 21 jaren in ex-bourbon vaten onder tropische omstandigheden in de Demerara magazijnen gerijpt. Het bottelen is ook in Guyana gebeurd op een vatsterkte van 56,5% en non-chill gefilterd, voor het behoud van het unieke smaakprofiel.
Deze EHP vormt ook een belangrijk element in de El Dorado blend 21 Year Old.
.
€ 230,00
Fles
Huidige voorraad: 0
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Guyana
Inhoud
70 CL
Alcoholpercentage
56.5% vol
Soort rum
Bruin
Kleur
Diepe amber kleur.
Geur
Een intense geur van hout en specerijen, met hints van zoethout, vanille, espressokoffie, bruine suiker en gedroogde vruchten zoals noten en amandelen. Zeer complex.
Smaak
In de mond droog, met zachte tonen van eikenhout, rijpe zoete vruchten, zoals abrikoos en perzik, met een vleugje vanille en honing die de bitterheid van het eiken in balans brengen. Een evenwichtige rum en zeer aangenaam om te drinken, warm maar niet heet.
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review