Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Salut Belfeld
Schoolstraat 13
5951 CJ BELFELD

Salut Belfeld - Reuver úw topSlijter 100% vakmanschap

Webshop

Exclusief topSlijter
Aanbieding

El Dorado Port Mourant 1999

(0,0 / 5)
El Dorado Port Mourant 1999
Deze unieke 100% Pot Still rum werd in 1999 gedistilleerd op de Wooden Double Pot Still van het voormalige Port Mourant Sugar Estate. De Port Mourant Pot Still is de enige operationele houten dubbele Pot Still in de wereld. In 1732 werd het Port Mourant Estate opgericht en wordt gezien als één van de oudste landgoederen in de wereld. Deze historische Rum Marque wordt geproduceerd op de Wooden Double Pot Still, aangeduid als PM. Deze zeldzame Single Marque Rum heeft meer dan 15 jaren in ex-bourbon vaten onder tropische omstandigheden in de Demerara magazijnen gerijpt. Het bottelen is ook in Guyana gebeurd op een vatsterkte van 61,4% en non-chill gefilterd, voor het behoud van het unieke smaakprofiel. Deze PM vormt ook een belangrijk element in de El Dorado blend 15 Year Old.
.
€ 255,00
Fles
Huidige voorraad: 0
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Guyana
Inhoud
70 CL
Alcoholpercentage
61.4% vol
Soort rum
Bruin
Kleur
Diep goud amberkleur.
Geur
Rokerig, aardse en kruidige aroma’s met een grote intensiteit, met tal van rijpe zoete vruchten, zoals gebakken appels, kruiden zoals vanille en kaneel, op de achtergrond tonen van zoethout en gedroogde vruchten zoals amandelen en noten, in balans gebracht met de citrustonen.
Smaak
In de mond smaakvol en droog, warm maar niet heet, met levendige tonen van hout, zoete specerijen, gedroogde vruchten,hazelnoten, snoep en citrusvruchten. Mooie balans tussen zoete tonen en elegante bitterheid; full body rum, warm met een zachte afdronk.
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review