Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Salut Belfeld
Schoolstraat 13
5951 CJ BELFELD

Salut Belfeld - Reuver úw topSlijter 100% vakmanschap

Webshop

Exclusief topSlijter
Aanbieding

Boosterdry Mousse Wodka

(0,0 / 5)
Boosterdry Mousse Wodka
Boosterdry Infinity Taste is een Frans gepatenteerde creatie. De fles staat -zoals een slagroom spuitbus- onder druk en is eenvoudig te bedienen. De Boosterdry Infinity taste wordt gemaakt met het Franse Bering Rock vodka uit de Cognac regio Charente. In deze 'Spirit Valley' die gelauwerd wordt om zijn kennis rond de productie van fijne sterke dranken weet men wat distilleren is. Men gebruikt uitsluitend tarwe van uitzonderlijke kwaliteit en werkt met zuiver water voor de productie van de vodka. Beering Rock staat synoniem voor vrijheid en is een ode aan de natuur. Beering Rock bevat geen glycerol of suikers en is 100% natuurlijk. Het is een vodka van uitzonderlijke kwaliteit.
€ 19,99
Stuk
Huidige voorraad: 5
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Frankrijk
Inhoud
35 CL
Alcoholpercentage
33% vol
Soort Drankcadeau
Wodka
Smaak
De Boosterdry Infinity Taste bevat 33% alcohol en smaakt lekker fris en is perfect in balans qua zuren. Boosterdry geeft prachtige resultaten met zoete en of pittige likeuren dankzij het contrast.
Serveertip
Deze spuitbus is te gebruiken als afwerking van uw shotje of cocktail. Na gebruik direct serveren en consumeren. Na opening nog 6 maanden goed in de koelkast. Afhankelijk van de dosering kan je hier gemakkelijk 70 shtojes van een mooie schuimkraag voorzien. Na één minuut verwaterd het schuim en wordt het schuim vloeibaar.
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review